Flyttstäd i Stockholm

Flyttstäd i Stockholm

Funderar du på att flytta? Att flytta kan vara spännande och stressigt, men det kan också vara fysiskt och psykiskt påfrestande. Vår  städfirma erbjuder flyttstädning i Stockholm med omnejd. Vi hjälper dig med denna stressiga och tidskrävande del av flyttan. Istället kan du fokusera på de roliga sakerna och göra din framtida hem till ditt eget vackra hem. När du anlitar vår prisvärda städfirma i Stockholm för att städa ditt hus ingår givetvis det mesta, men om du har sekundära ytor så kan vi även inkludera dem. Självklart är även RUT-avdrag möjligt. Vår städfirma har lång erfarenhet av flyttstädning i Stockholm och kan garantera att de nya ägarna kommer att njuta av att komma in i sitt nya hem som är ren och fräscht doftande.

Städfirma med fokus på flyttstädning

Det beror på att vår populära tjänst är flyttstädning. Vi vill alltid vara snabba – vi finns tillgängliga för att avlasta dig efter din flytt. Det är därför våra priser är mycket bra, men tack vare Rutavdraget fortsätter våra priser att gynna kunder. För transporter av din bohag och packningen av dina tillhörigheter har kostat dig många timmar. Det gör att varken tiden innan du lämnar över ditt hem eller energin för städning finns kvar. Därför bör du inte tveka att lägga ut denna tunga och tidskrävande tjänst på vår städfirma som också erbjuder en städgaranti. Det ger dig också tid att ladda batterierna och komma till rätta i ditt nya hem efter en långdragen flytt.

Ansvarsfull städfirma

Att flytta kan vara svårt och stressigt, men för att undvika onödig stress varför inte låta vår städfirma ta över ansvaret för städningen? Städning tar som sagt mycket av din fritid och för att veta att de nya ägarna blir nöjda är det bäst att lämna det till en erfaren städfirma som oss.

Städfirma med garanti

Självklart erbjuder vi en garanti för vår flyttstädning i Stockholm. Denna garanti gäller för nya ägare så att du kan lämna över bostaden med hyra samvete och att nya ägaren blr 100% nöjda. Som kund behöver du dock ordna med några saker innan flyttstäd:

  • Kyl och frys avslagen och isfri till städdagen
  • Ta bort spik, krokar samt tejp, och ev. klistermärken
  • Tillgång till vatten i bostaden
  • Tillgång till el för vår arbetsutrustning
  • Se över så att din bostad är helt tömd, gå runt ett extra varv

Biytor-Tillägg som kan bokas

Till exempel på balkonger, vindar, förråd, klädkammare, garage, tvättmaskiner, diskmaskiner och torktumlare som inte är en del av det faktiska boytan, kan läggas till vid offertförfrågan och bokas så att inget utrymme göms på städdagen.

Städfirma online

Efter ett kostnadsfritt erbjudande kan du enkelt boka våra städtjänster online. Vi är en städfirma som är online för är 24 timmar om dygnet. Vi är ett s tädföretag som erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa, miljövänliga rengöringsprodukter.

Med oss ​​​​blir jobbet:

  • Klart i tid
  • Billigt
  • Korrekt utfört