Styrelsen

Make a Change styrelse består av ett antal ordinarie ledamöter samt två suppleanter. Ordföranden och ledamöterna utses på tillsvidare basis. Styrelsen ansvarar för den strategiska ledningen av föreningen. Styrelsen föreslår nya ledamöter utifrån de behov som finns för föreningens strategiska ledning, alltså baserat på styrelsens befintliga sammansättning och de strategiska utmaningar som föreningen står inför.

 

Christian Nordenström

Christian Nordenström

Född 1979 / Från Stockholm

Grundare av Make a Change & styrelseledamot. Christians egen barndom och historia som mobbad under nästan 10 års tid har visat honom vägen till grundandet av Make a Change. Som person vågar han utmana samhällets normer och driver föreningen framåt med stort fokus på nya innovativa lösningar i arbetet mot mobbning. Han bevisar även gång på gång, att han har viljan att bryta igenom där många andra misslyckas. Med drygt 20 års erfarenhet av olika typer av arbete med människor har har han en stor passion för förändring och kommunikation.

E-post

Catherina Koninska

Catherina Koninska

Född 1970 / Från Stockholm

Ordförande. Catherina Koninska är utbildad jurist och har många års erfarenhet av ideellt arbete med barn och vuxna samt styrelsearbete. Hon började sina studier i sociologi och kriminologi och avslutade med en jur. kand vid Göteborgs Handelshögskola år 1997. Under sin studieperiod arbetade hon vid häktet i Göteborg. Efter avslutade studier tjänstgjorde hon sex månader som notarie vid Nacka tingsrätt. 1998 startades Juristfirman Catherina Koninska med inriktning på familjerätt. Catherina Koninska Isacson arbetade 12 år ideellt som jurist för Stadsmissionen i Göteborg. Hennes arbete bestod av att skapa en fungerande juridisk rådgivning, vägleda och företräda behövande klienter huvudsakligen inom sakrätt, familjerätt, asylrätt, exekutionsrätt och skulder.

E-post

Johanna Aybar

Johanna Aybar

Född 1976 / Stockholm

Styrelseledamot. Arbetar inom TV och Media sedan 15 år med varumärkesutveckling, strategiska med även sponsrings och finansieringsfrågor. Ansvarig i Norden för välgörenhet inom Endelmol Shine som är ett av världens största produktionshus. Jobbar inom koncernen med frågor som rör mobbning på arbetsplatsen till hållbarhet för Endemol Shine Giving.

E-post

Sophie Pålsson-Möller

Sophie Pålsson-Möller

Född 1946 / Stockholm

Styrelseledamot. Sophie är utbildad sjukgymnast med specialitet inom psykosomatiska sjukdomar. Hon har tidigare arbetat inom Montessoriskolan i Djursholm/Danderyd med utveckling av dess verksamhet. De senaste 20 åren har Sophie varit bosatt i England där hon har varit engagerad i välgörensaktiviteter och fundraising för Pestalozzi Childrens Trust.

E-post

Margareta Ström

Margareta Ström

Född 1953 / Från Stockholm

Styrelseledamot. Margareta Ström är utbildad civilingenjör inom industriell ekonomi vid Linköpings Tekniska Höskola /LiU, och har genom hela sin karriär arbetat med sälj – och marknadsföring framförallt inom IT/Digitalisering. Margareta har varit med och startat upp och lett flera företag, och har sedan 1995 arbetat med konceptuella informationstjänster för stora företag och koncerner, samt suttit som styrelseledamot i två olika bolagsstyrelser. Vid sidan av sin yrkeskarriär har hon engagerat sig i styrelsearbete i ideella föreningar, framförallt med fokus på psykisk ohälsa. Sedan snart 1 år tillbaka är hon pensionerad och använder nu sina kunskaper och erfarenheter från näringslivet och andra ideella organisationer för att fortsätta göra skillnad för människor.

E-post

Fia Sandberg

Fia Sandberg

Från Göteborg

Styrelseledamot. Fia är utbildad lärare i svenska och svenska som andra språk. Arbetar idag aktivt med det förbyggande arbetet av utanförskap samt med nyanlända ungdomar på Språkintroduktion.  Har arbetat med inriktning på skola och ungdomar under många år och bland annat suttit i föräldraföreningen för Göteborgs högre samskola.

Caxton Njuki

Caxton Njuki

Född 1982 / Från Oxelösund

Suppleant. Caxton Njuki är en framåt kille med glimten i ögat. Caxton är född i Uganda och har bott i Sverige sedan 5 års ålder. Han är idag professionell idrott – och hälsocoach och jobbar med ett antal idrottare i den absoluta Sverigeeliten. Han har jobbat åt Svenska Tennisförbundet som förbundskapten på juniorvärldstouren under 18 år, Nordiska Mästerskapen och EM­ samt VM­ kval. Caxton har lång erfarenhet av att coacha lag/grupper och individer inom idrott – och näringslivet. Som föreläsare har Caxton jobbat i över 10 år åt SISU idrottsutbildarna/Sörmlandsidrotten inom ämnet ledarskap och kommunikation.

E-post

STÖTTA OSS

Genom att stötta oss är du med och bidrar i det förebyggande arbetet mot mobbning.

Vi utbildar skolor, företag och idrottsföreningar över hela landet.

STÖTTA OSS

Föreläsningar