Stöd oss

Make a Change är en ideel förening som bedriver insamling via samarbeten och kampanjer. Vi är icke-vinstdrivande och helt utan statliga bidrag. Vi finansieras helt genom stöd från företag, och privatpersoner samt via arvoden för de utbildningar och föreläsningar vi genomför.

De insamlade medlen används till utbildningsverktyg, utbildningar och föreläsningar. De möjliggör också att vi kan sprida vårt budskap och engagera fler på nya sätt i kampen mot mobbning och utanförskap.

Ge en gåva

100kr / 250kr / 500kr / Valfri

Du kan enkelt donera pengar genom Swish till nummer 123 08 33 780

Du kan även donera pengar till vårt bankgiro via 326-4512

Genom att SMS:a MAKEACHANGE till 72456 så bidrar du med 50 kr till vårt arbete.

Nu kan du även bidra till vårt arbete genom Paypal, klicka här

Hjälp till på fler sätt

Bli Ambassadör

Ansök till ambassadör och du har möjlighet att bli Make a Change representant.

Läs mer

Webshop

När du handlar i vår webbshop så stödjer du allt vad Make a Change vill uppnå!

Handla

HUR FINANSIERAS MAKE A CHANGE?

Vi är icke vinstdrivande och helt utan statliga bidrag. Make a Change finansieras genom arbetsplatser, skolor, idrottsföreningar samt gåvor från stiftelser, företag och privatpersoner. De som Make a Change samarbetar med betalar ett pris för Make a Change arbete, men då detta pris inte är kostnadstäckande finansieras Make a Change även via sponsring och bidrag.

INSAMLINGSPOLICY
Vårt arbete går ut på att förebygga mobbning och kränkningar genom föreläsning, utbildning och opinionsbildning. För detta mottar vi gåvor från allmänheten, företag, organisationer, privata och ideella fonder, stiftelser samt via företagssamarbeten. Bidragsgivare är både fysiska och juridiska personer. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag i vår insamling. Insamling sker idag främst via swish och bankgiro.

loving4

Tack för ditt stöd!

Föreläsningar