I juni inledde vi vårt långa samarbete tillsammans med Tradera. Syftet med kampanjen är att tillsammans med flera olika kända ansikten tömma deras garderober till förmån för vårt arbete med fokus på problematiken nätmobbning.

Först ut att bidra i detta viktiga arbete var Pernilla Wahlgren. Över 40 föremål rensades ut ur hennes garderob och skänktes för att auktioneras ut till högstbjudande. Tusentals personer budade intensivt under drygt 2 veckor vilket till slut bidrog till att hela 28 000 SEK skänktes till vårt fortsatta arbete.

Pengarna kommer att användas till fler utbildningar och åtgärder för lärare och elever kring sociala medier och nätmobbning i skolorna, samt en helt ny bredare forskningsrapport kring hur stor problematiken verkligen är.

Vi vill passa på att skicka ett speciellt tack till Pernilla Wahlgren, gänget på Tradera som gör ett fantastiskt arbete och stöttar vårt arbete samt såklart alla de tusentals människor som varit med och bidragit genom att buda på alla auktioner.

Ps get more. missa inte vår nästa kampanj som kommer gå av stapeln under augusti månad.

Tillsammans gör vi skillnad <3

Sprid budskapet!

Dela detta med dina vänner. Det hjälper vårt arbete mot mobbning mer än du tror!